Followers

nuffnang

Video Iklan BB Cream By Seqy Beauty di TV9

Jul 8, 2015

Testimoni BB Cream Ohsem

Ya Allah, naik krem jari aku save gambar testimoni BB Cream ni. Cea, tu saja la nak bagitau konon produk bb cream kita tahap melampau punya. Hihi! Tapi memang banyak pun. 

 
 BB Cream Seqy Beauty ni memang la yang paling laris sekali. Pisang panas pun kalah uolls, haha! Walaupun kita keluarkan beberapa produk baru, tetaplah tak boleh kalahkan kehebatan penjualan BB Cream ni. Kau bayangkan. *ayatsuruhbeli,haha*

So far ada 3 warna. 

Code 1 : untuk sesiapa yang suka warna kulit macam warna kuning langsat.
Code 2 : untuk kulit asia, tak putih tak gelap. Siap ada effect pinkish lagi.
Code 3 : Tak berapa gelap, dia ala-ala natural cuma dia tak pink. 

Code 1 ramai yang boleh bayangkan kuning langsat. So aku tunjukkan beza code 2 dan 3.

Nampak kan warna kat tapak tangan aku tu. Tapi bila apply kat kulit. Terus dia akan blend dengan warna kulit kita. Gittew dia punya magic.

Ok dah malas membebel. Tengok dan baca testimoni. Lepas tu cecepat order k =)





















Ok cukupla ni dulu
 
Ambil telefon sekarang dan order untuk diri sendiri, mak, isteri, kakak, adik, atau bff.

Contact
011-2107 6726
Atau contact Stokis/Agen berdekatan

3 comments:

liza nor said...

Jom dptkn produk seqybeauty
Cod kuala terengganu
0199029577

eliz land said...

Watsap saya 0173945948 (liza) untuk COD Putrajaya Cyberjaya Seremban Senawang Nilai Port Dickson dan Bangi pos seluruh malaysia free pos freegift untuk combo set dan blh walkin ke butik vendor thepopulous, seksyen 8, bandar baru bangi (tester bbcream disediakan)

haniza kadir said...

BbcreamSeqyBeauty
CleanserSeqyBeauty
Cod : Sentul - Batu Caves - Gombak
Contact aja : 0175355407

11Julai 2015 - 13Julai 2015
Available cod : Bandar Bahru - Parit Buntar - Kuala Kurau - Kuala Gula - Tanjung Piandang - Bagan Serai - Alor Pongsu - Selama
Call/wasap/sms aja : 0175355407