Followers

nuffnang

Video Iklan BB Cream By Seqy Beauty di TV9

Jul 19, 2017

Macam mana nak dapatkan Beauty Blender Seqy Nyummy

Ingat tak yang kita dok sok sek sok sek pergi china beli free gift untuk produk Seqy. Lamaaaa dah beli Beauty Blender ni. Cuma tunggu masa yang sesuai je nak release kan. Huhu!




HQ dah edarkan kat stokis sejak minggu lepas lagi. Jadi rasanya semua stokis dan agen Seqy dah get ready untuk bagi Free kat customer tersayangggggg....

Tapi mesti la ada syaratnya kan, hahaha!

Macam mana nak dapatkan secara free???

Follow 

Instagram : Seqybeauty
Facebook : Seqybeauty @ Seqybeauty HQ

Esok pagi-pagi kita bagitau caranya... =)

3 comments:

sarah said...

good luck in ypour biz sepet..seronok baca blog sepet nih

Wahidah said...

Hi sis..comeynya beauty blender ni kaler hijau lagi

saha saha said...

nak jugak cerita pasal g china arituh.lama kita tggu.
huhu
tidur x nyenyak tau selagi x ada cerita tu :)