Followers

nuffnang

Video Iklan BB Cream By Seqy Beauty di TV9

Aug 3, 2017

Sakura Mask Seqy Beauty di Kosmo

Before ni memang Seqy ada masuk surat khabar. Tapi ruangan dia kekecik je la. Hihi! Iya nak masuk surat khabar memang kos dia even artikel sekecil tapak tangan pun makan ribu-ribu jugak. Jadinya dapat masuk ruangan kecik pun syukur alhamdulillah.

Macam aku kata sebelum ni, promote diri sendiri, dengan promote produk tak sama syarat dia. Bila kita just nak perkenalkan diri sendiri, syaratnya lebih mudah. Lebih free and easy. Tapi bila promo syarikat atau produk, ada syarat yang lebih ketat. Macam pendaftaran SSM, sijil KKM, and etc. 

Jadinya, bila dapat massuk KOSMO hari weekend and full satu muka surat tu, rasa tersangatlah bangga dan rasa happy sampai terus suruh Qery frame kan. Nak sangkut kat ofis. Hihi! Excited dia lain macam tau. 

Kenapa aku pilih Sakura Mask sahaja? Aku nak fokus untuk satu produk je dulu. Sebab Sakura Mask Seqy ni memang special. Seqy adalah syarikat pertama keluarkan mask yang multifunction macam ni. Bukan setakat merawat kulit muka, tapi rawat satu kulit anggota badan. Luka, melecur, ruam, kulit kering, Insyaallah boleh baik. 

And special lagi, semua generasi boleh pakai. Dari baby sampailah ke warga emas. 


Siapa yang belum rasa keberkesanan Sakura Mask Seqy boleh cuba sekarang. RM80 sahaja.
Contact 011-21076726 atau 018-2723237. Nak COD atau nak beli kat agent terdekat pun boleh, kita akan pas kan no telefon stokis/agen/dropship berhampiran anda. =)

No comments: