Followers

nuffnang

Video Iklan BB Cream By Seqy Beauty di TV9

Oct 16, 2017

Clearance Stok BB Cream Seqy!!

Sales yang dinanti-nanti oleh pencinta BB Cream Seqy Beauty, haritu masa aku buat Sales Merdeka DUA HARI, kemain cam onggila dah aku packing parcel dekat SERIBU okay. Dengan masa tu perut memboyot. Memang dah sarat tapi suatu kegigihan membalut parcel semua customer sampai 4 hari berturut tak rehat. Huhu!

Jap bagi korang tengok semula Sales Merdeka haritu.











A post shared by Sepet Noh (@sepetnoh) on


Kecoh sangat opis seminggu tu. Dengan bersepah tak tau nak duk kat celah mana dah. Opis dah la kecik sekangkang kera, parcel berlambak. Sampai abang poslaju kena paksa datang petang lewat-lewat sikit sebab kitorang nak balut banyak. Huhu!

Lepas je sales Merdeka tu, ramai gak la minta repeat balik promo. Alalalala, sorry tau. Memang tak dapek dah la promo camtu. Tak tentu lagi tahun depan ada ke tak. Ini pun kita buat setelah TIGA tahun Seqy kat pasaran. Maybe lagi TIGA tahun la kot baru ada sales gila camtu. Huhu!

Tapi SEKARANG kita nak buat CLEARANCE STOK untuk produk BB CREAM code Fair dan Natural. Kenapa??

Sebab kita nak keluarkan packaging baru. Kita nak habiskan packaging lama. So lepas ni tak ada dah botol camni.


Kita nak habiskan packaging ni. 

Clearance Sales bukan sebab dah nak expired tau. Expiry date BB Cream Seqy lama lagi. 

Tengok sendiri. Lama lagi kannnn.. huhu!


Kita stick dengan harga ni sampai stok habis ye uolls. And stok memang tak berapa nak banyak. Jadi korang kena cecepat grab, beli dua terus. Jimat sangat dan terlampau berbaloi kalau beli dua.

Beli 1 Jimat RM5.
Beli 2 Jimat RM20

Cecepat uolssssssss..

Contact HQ : 01121076726 atau 0182723237
atau Contact Stokis/Agen/Dropship berdaftar Seqy SEKARANG!!

<3 br="">

1 comment:

QasehnyaRania said...

Seronoknya tgk sales hq sebegitu banyaknya..
Moga moga lepas ni, saya dapat tingkatkan sales personal macam tu juga aamiin aamiin