Followers

nuffnang

Video Iklan BB Cream By Seqy Beauty di TV9

Nov 5, 2017

Next Booth Seqy : KEDAH!!

Sticky Mode ( Entry baru di bawah)
Hai. Nak inform uolls semua, Seqy nak bukak booth kat Negeri Kedah!!


 Venue : Village Mall, Sungai Petani, Kedah
Date : 2 - 5 November
Time : 10am- 10pm
Booth A14

Kenapa korang perlu datang. Sebab kita ada 5 hadiah istimewa untuk 5 pembeli terawal setiap hari!
Kita ada Free Sample untuk setiap pembeli.
Kita ada hadiah nak bagi untuk pembelian RM200 ke atas.
Dan yang paling pentinggggg.......

Harga booth yang tak tercapai dek akal. Harga kasih sayang. Harga tak fikir panjang. Yang korang memang tak dapat kat mana-mana. Hanya di booth Seqy sahaja.

So uolls, maiii maii ke booth Seqy 2 hingga 5 Oktober ni, bawak saudara mara datang sekali, pakat-pakat beli semua produk, kita pun pakat bagi hadiah kat korang banyak-banyak. 

p/s : tolong gembar gemburkan berita ni kat kengkawan korang tau, lagi-lagi yang duk Kedah and Penang tu. Rugiiiiiii tak datangggg... Peluang tak datang berkali-kali. Huhu! Tq in advance. Muah!

1 comment:

MommaVogueHD Noriza Abdul Rahman said...

Oh ada urban fest rupanya, sorry lah tak balik kedah pulak time ni